Review

Noua gamă de produse de machiaj – Gerovital Beauty

Produsele Gerovital, așa cum știți deja, sunt printre preferatele mele. Iar dacă mai vorbim și despre produse de machiaj, cu atât mai mult.

Datorită campaniei organizată de BuzzStore, am avut ocazia să testez câteva din produsele de machiaj din gama Gerovital Beauty.

Anticearcănul, rujul hidratant, mascara și fondu-ul de ten sunt produsele pe care le-am încercat de această dată.

Raportul calitate-preț al produselor este cel cu care ne-am obijuit deja. Adică, produsele sunt de foarte buna calitate, iar prețurile sunt reduse.

Este extrem de plăcut să te poți bucura de un produs de machiaj foarte bun, fără să cheluiești o avere.

Datorită acidului hialuronic din compoziția sa, rujul este extrem de hidratant. Astfel este un produs care poate fi folosit și de o persoană cu buzele uscate. Culoarea este destul de pigmentată și rezistă bine pe buze.

Anticearcănul, are o putere de acoperire destul de mare. Este numai bun pentru acoperit pistruii care mi-au apărut de când sunt însărcinată. Textura sa este plăcută și se lucrează ușor.

Fondul de ten este preferatul meu. Este fluid, are o acoperire medie și nu încarcă inutil tenul. Datorită ingredientelor, este și ușor hidratant, astfel se potriveste de minune tenurilor uscate.

Mascara conferă densitate, volum și curbare genelor. Este cremoasă și are un aplicator versatil.

Per total sunt încântată de aceste produse de machiaj. Voi le-ați încercat?

*Aceste produse au fost primite în cadrul campaniei de testare organizate de BuzzStore. Puteți participa și voi la astfel de campanii, dacă vă înscrieți în comunitatea de Buzzeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *