Lifestyle

Produsele tale preferate într-un singur magazin online

Te-ai gândit vreodată cum e să găsești în magazinul tău online preferat exact ceea ce îți dorești? Mai bine spus, tot ceea ce ai nevoie. De la produse cosmetice, detergenți și până la jucării pentru copii.

Magazinul meu preferat, a evoluat împreună cu mine. După ce l-am descoperit online, am achiziționat o gamă variată de produse cosmetice și de machiaj. Asta a fost în vremea în care lucrăm în domeniul beauty. Apoi, după o perioadă, am căutat produse de curățenie. Locuiam deja în casa noastră și era responsabilitatea mea. Am fost uimită să descopăr pe același site, produsele de curățenie de care aveam nevoie.

Timpul a trecut cu pași repezi iar eu eram însărcinată și pregăteam bagajul pentru maternitate. Spre surprinderea mea, pe site au fost adăugate produse din categoria mama și copilul. Iar de atunci sunt fascinată complet. Îmi place tare mult că pot să comand tot ce am nevoie de la un singur magazin online, care livrează produsele extrem de repede. De multe ori produsele ajung în 24 de ore ceea ce e cu adevărat minunat.

Comand periodic produse pentru casă și pentru cei mici. Până în prezent am achiziționat suzete, biberoane, produse de îngrijire pentru copii și chiar jucării.

Gama de produse este diversificată constant și mereu stau cu ochii pe Notino, ca să văd noutățile. Indiferent de ce am nevoie, fie că e vorba de un parfum nou, un șampon sau o jucărie știu unde le găsesc.

Ești o viitoare mămică?

Viitoarele mame pot alege dintr-o gamă variată de suzete, biberoane, pompe pentru sân sau diverse produse post-partum.

Pentru Cezar am luat câteva suzete. De fapt, avem deja o mică colecție de 6 suzete de la același brand și câteva diferite. Urmează să mai achiziționez câteva pentru că mereu pierdem câte o suzetă și o găsim doar după câteva zile. Mamele cred că înțeleg perfect această situație.

Am descoperit, într-o zi, un iepuraș adorabil pe care nu am rezistat să nu îl comand. E tare drăguț și e un prieten minunat pentru somnul copiilor. Hăinuțele cu care e îmbrăcat sunt în nuanțe neutre deci este potrivit și pentru a decora camera unui copil, într-un stil ușor minimalist.

Dacă ești pasionată de fotografie, iepurașul este și o piesă de decor drăguță.

Am văzut și câteva păpușele drăguțe și mă gândesc să comand una pentru Victoria. Urmează să plasez o nouă comandă deci voi arunca o privire pe site. Sunt sigură că mai găsesc ceva interesant.

Tu ai un astfel de site preferat? Ce produse comanzi cel mai des din mediul online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *