Uncategorized

Rasfat de Valentine’s day

Valentine’s day e cea mai buna ocazie sa treci pe la un salon si sa te resfeti! Fie ca ai parte de o sedinta de masaj pentru cuplu, fie ca te bucuri singura de asta tot e o placere sa petreci cateva zeci de minute de relaxare.
Cred ca acum mi-as dorii cel mai mult sa ma aflu la o sedinta de relaxare..dupa 2 saptmani in care m-am culcat foarte tarziu si m-am trezit devreme am cu siguranta nevoie de asa ceva.

Dar pentru ca nu sunt eu tare usur de multumit vreau sa fie si masaj cu ciocolata (sa ma simt eu complet rasfatata). In Cj stiu un salon foarte ok unde as fi 100% rasfatata, dar e prea departe de mine (am gasit si eu acum un motiv) mi-e atat de lene sa ies din casa incat cred ca nici daca mi-ar spune cineva ca in 10 minute am   programare la salon nu m-as duce…
Pana cand imi trece mie lenea asta si reusesc sa-mi fac si putin timp sa merg, raman doar cu dorinta si cu senzatia ca as fi acolo. Poate trece una dintre voi pe la masaj si ne impartasesti si nou experienta ei..
Pana atunci va servesc cu o clatita pufoasa virtuala, si plec la treaba..
Pupici,
Alesya

0 comentarii

  1. Vai ce delicios arat clatitele. Iar ne faci pofta Ale.

  2. buna..ai un tag din partea mea.acesta este tagul http://byankblog.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html

  3. Juliet, ca sa fac..mai trebuie sa va fac pofta si voua din cand in cand..sa nu salivez doar eu singuraMultumesc Byanbablog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *