Beauty tips Copii Lifestyle Review

Ultima comandă Notino și super reduceri de vară!

Săptămâna aceasta este una mai specială pentru mine. Așa că îmi permit să îmi fac de cap, cel puțin atât cât îmi permite mogâldeața.

Și dacă tot am adus vorba de bebeluș, trebuie neapărat să vă spun că i-am pregătit lucrurile. I-am spălat și călcat hainele, le-am pus în dulap și am făcut câteva cumpărături. Am început să pregătesc bagajul pentru maternitate și mi-am dat seama că ne lipsesc servețelele umede și produsele de îngrijire.

Norocul și salvarea mea a venit de la Notino.ro. La ei găsesc mereu ceea ce caut și de cele mai multe ori mă surprind și cu super promoții.

În perioada 12.08-18.08.2019, utilizați codul promoțional ,,minus10ro” la cumpărăturile minime de 350 RON, de pe Notino.ro și beneficiați de 10% reducere din totalul comenzii.

Eu zic că e o ofertă bună și merită să profitați și voi de aceasta.

Eu am profitat de reducere și am luat produsele necesare bagajului pentru maternitate.

Primul din listă este Mustela Bébé șampon delicat pentru nou născuți și copii. Abia aștept să îl folosim și să văd cât de mult îi place bebelușului.

Am auzit o mulțime de laude la adresa produselor Mustela și mi-am zis că trebuie să le încerc și eu. Au o mulțime de produse interesante, care mi-au atras atenția.

Totuși, momentan, am luat doar șamponul iar dacă totul decurge bine voi achiziționa și alte produse ale acestui brand.

Am luat și un set de cosmetice de la Naif Baby&Kids. Acesta conține 4 produse în varianta travel size. Le-am luat în ideea în care nu ocupă mult spațiu, sunt extrem de ușor de transportat iar ingredientele sunt pe placul meu.

Am comandat și un pachet de șervețele umede de la Dove, în varianta fără alcool și parfum. Am auzit de la alte mămici că sunt bune, astfel le acordam și noi o șansă.

Pentru că nu puteam să nu comand și ceva pentru noi am luat gelul de curățare L’Oréal Paris Barber Club, pentru Ionuț. Acum își poate curăța barba mult mai simplu.

Pentru mine am luat ceva mai substanțial. Dacă tot am finalizat săptămâna trecută într-un mare fel, am simțit că îmi permit această aroganță.

Revenind la produs, ondulatorul Pearl CI95 de la Remington este acum al meu! Promit să vă spun mai multe despre el într-un viitor articol, după ce îl testez.

Cam atât a conținut comanda mea. Câte o mică atenție pentru fiecare membru al familiei.

Ați aruncat o privire pe site-ul Notino.ro? Ce produs vă atrage atenția în mod deosebit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *