Uncategorized

Review&Swatch Make-up Goodies

Buna dragelor,

Azi vreau sa va prezint in cateva cuvinte fiecare produs primit de la cosmetic-style. Dupa cum va spuneam si aici, cei de la cosmetic style au fost foarte draguti si mi-au oferit un blush BarryM, perle bronzante  beauty uk, o oja Sleek si 3 oje superbe BarryM.


1. Blush BarryM


Descriere oficiala:
These extra fine blushers are available in a variety of sheer colours for easy blending and a perfect, flawless finish. They contain the anti-oxidant Vitamin E to protect and condition the skin and keep it smooth and supple.


Parerea mea:
In ceea ce priveste nunata blush-ului pot sa va asigur ca nu e ,,prea portocaliu”. E o culoare chiar foarte placuta, pe care am folosit si pentru persoane care nu suporta ‘culoarea din obraji’ si au fost extrem de incantate de rezultat. E usor de aplicat si blenduit, creand impresia de ten perfect. 


2. Perle Bronzante BeautyUk


Descriere oficiala:  

Pots of petite pearls to give you a summery glow all year round.

Parerea mea: 

Perlele bronzante sunt ideale pentru contura fata, dar pot fi folosite totodata si ca inlocuitor al fardului de obraz, pentru a conferi tenului un plus de stralucire. 
Am folosit aceste perle pentru a conferi tenului o usoara nunata de bronz.
Perlele vin ambalate intr-un recipient rotund si sunt insotite de o pensula potrivita pentru retusarea machiajului (eu persoanal le aplic cu ajutorul pensulei pentru pudra).

Swatch:


3.Oja BarryM

Descriere oficiala:
Covering the whole colour spectrum, these award-winning Nail Paints are in a quick-drying, long-lasting base suitable for natural and acrylic nails. 

Parerea mea: 
Eu detin urmatoarele 3 nunate: „Neon Green”, „314 si 316 Nail Effects”. Toate sunt superbe, rezista destul de mult, iar combinate arata bestial.  

Swatch:  


In ceea ce priveste pensulele Cosmetic Style, pot sa va spun ca sunt extrem de multumita de ele; nu pierd fire, nu se decoloreaza si nu lasa urme pe fata. 

Ce produs va atrage? Ati folosit aceste produse?

Pupici,
Alesya


0 comentarii

  1. super lucruri ♥ .mi-ar placea sa incerc blush-ul ,sunt sigura ca este minunat!

  2. Ce bine arata blush-ul! 😀

  3. Cand vedem un swatch la blush si poate chiar sa il vedem intr-un machiaj:D

  4. Daca va intereseaza un machiaj cu acest produs, am sa realizez unul cat mai repede posibil:)

  5. Ma bucur ca-ti place:)

  6. super , sa le folosesti cu drag !

  7. Ojele Barry M mie-mi plac mult mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *