Lifestyle Sarcină

2 rochii perfecte pentru alăptat

În ultimii 2 ani nu am mai purtat o rochie normală. Inițial pentru că burta imensă mă împiedica să fac asta iar mai apoi a început perioada alăptării. Perioadă care continua și acum..

Pentru că Victoria cere lapte oricând și oriunde trebuie să fiu mereu pregătită cu hainele potrivite. Dacă în cazul tricourilor e ceva mai simplu, sau cel puțin așa pare, când vine vorba de rochii e puțin mai complicat.

De-a lungul timpului am distrus două sau trei rochii pentru că nu aveau decoletul suficient de adânc și pentru că nu erau suficient de elastice.

Din acest motiv, m-am gândit să vă vorbesc azi despre 2 dintre rochiile mele preferate. Evident, compatibile cu alăptarea și sarcina. Dar, vă asigur că le puteți purta chiar și dacă nu vă situați în unul dintre aceste cazuri.

Prima pe listă este o rochie maro cu buline, petrecută. Are un sistem extrem de interesant de prindere, iar în prima fază m-am uitat ciudat la ea. Defapt, era totul extrem de simplu. Rochia se prinde cu ajutorul cordonului, printr-o gaură laterală, astfel încât să fie petrecut materialul perfect. În zona decolteului are un sistem cu ,,moș și babă” care menține rochia la locul ei.

Este extrem de practică și are un design tare drăguț. Nu pare o rochie potrivită pentru alăptare și asta mă bucură mult. Majoritatea rochiilor create special în acest sens, au un design clasic, de care m-am cam plictisit.

Materialul este vaporos, dar are dublură pe interior astfel încât nu este transparent. Despre culoare, nici nu mai știu ce să vă spun.. e de vis! Căutam de mult timp o rochie în această nuanță și mă bucur tare că am găsit-o.

A doua rochie de pe lista este tot din categoria rochiilor petrecute. De această dată este vorba despre o rochie midi deschisă în zona bustului, care din zona taliei devine normală.

Decolteul este extrem de generos, dar fiind petrecut nu trebuie să îmi fac probleme. Victoria are acces facil la sâni, dar curioșii rămân la distanță.

Deși are mâneci lungi, e o rochie potrivită pentru sezonul cald. Materialul este subțire și răcoros.

Ambele rochii sunt extrem de confortabile. Le îmbrac de fiecare dată cu multă plăcere și trebuie să vă spun că se comportă foarte bine la spălat. Le puteți achiziționa de la Bonprix.

2 comentarii

  1. Ioana spune:

    Sunt tare dragute! Ambele imi plac tare mult.

    1. AlexandraRogojan spune:

      Ma bucur tare mult ca iti plac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *