Lifestyle

Rochii midi pentru gravide și mămici

Atât în sarcina trecută cât și acum, am preferat și prefer în continuare să pot rochii. Mi se pare că e mult mai comod pentru burtica care e deja mare. 

Așa că de fiecare dată când găsesc o rochie care să mi se potrivească atât în sarcină, cât și după, nu mă pot abține să nu o achiziționez. 

Pentru că ultimele 2 rochii achiziționate îmi sunt tare dragi, m-am gândit să scriu puțin despre ele și aici. 

Sunt potrivite pentru ocazii diferite, dar ambele sunt superbe. 

Prima rochie este din in. E perfectă pentru zilele calde. E extrem de comodă și se potrivește atât unei gravide, cât și unei mămici care alăptează. Dar, evident, e perfectă chiar și dacă nu vă încadrați în aceste două categorii.

Cea de-a doua rochie e extrem de diferită de prima. Am ales o rochie elegantă, potrivită pentru evenimente mai deosebite. Am optat pentru o rochie neagră, pentru că de multă vreme nu mi-am mai cumpărat una în această nuanță. Iar firul argintiu îi conferă un plus de eleganță. 

Rochia este prevăzută cu nasturi de sus până jos, astfel este potrivită și pentru alăptat. 

Ambele rochii sunt midi. Poate că ați observat deja că sunt tare atrasă de această lungime a rochiilor. Mi se par mult mai elegante și mă duc cu gândul la anii 50. E adevărat că încă visez la o rochie autentică din acea perioadă, dar până să pun mâna pe una, încerc să mă bucur de ce găsesc, adaptat zilelor noastre. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *