Lifestyle Review Sarcină

Rochii deosebite pentru femei speciale – Pink Blush

Pe toată perioada sarcinii am purtat rochii. În 80% din timp nu am purtat altceva. Mi-au fost extrem de comode pentru ca erau lejere și le îmbracam rapid. În plus, chiar dacă burta creștea repede, încăpea în rochie pentru mai mult de 2 săptămâni. Ceea ce în cazul pantalonilor nu era posibil.

Cele mai multe rochii le-am luat de la PinkBlush. Am fost și încă sunt extrem de încântată de produsele lor. Sunt de foarte bună calitate, iar prețurile sunt accesibile. În plus, mai mereu au oferte speciale, deci poți beneficia și de reduceri.

Prima rochie pe care am luat-o de la ei este roșie cu buline albe. O rochie tare dragă mie, pe care am purtat-o extrem de des. Sunt sigură că ați văzut deja poze cu această rochie pe Instagram. Materialul este ușor creponat, nu se șifonează ușor, iar culorile s-au menținut și după foarte multe spălări.

Despre rochia roșie am mai scris aici.

Of, privind fotografiile de pe vremea când aveam burtică, mi s-a facut dor de ea. Pe atunci mă plângeam că mi-e greu, acum îmi doresc să mai trăiesc o dată acea experientă unică.

De la roșu aprins trecem la o nuanță exact opusă, închisă. E rochia pe care am purtat-o în ultimele zile de sarcină și pe care abia aștept să o mai port. E potrivită și dacă nu ești însărcinată, deci pot profita de ea în continuare.

Materialul din care este realizată este extrem de moale și plăcut la atingere. Croiul mânecilor mă încântă extrem de tare și mă face să ador acest model de rochie.

Când am făcut această poză, eram pe ultima sută de metri. Avem mai puțin de 24 de ore până să nasc.

Dacă până acum am avut roșu și albastru, trebuie să avem și ceva galben. Ca să întregesc cercul cromatic.

Rochia galbenă pe care am ales-o de la PinkBlush, are o foră diferită. Dacă până acum rochiile erau lejere, aceasta este total opusul. O rochie pe corp, care îmi scotea pe atunci burta în evidență.

Trebuie să menționez că această rochie a fost aleasă de Ionuț și poate fi purtată fără probleme și după sarcină.

Pe site găsiți două categorii mari de produse. Una destinată gravidelor și una destinată femeilor „fără burtă”. Unele produse se potrivesc în ambele situații, altele sunt special concepute pentru gravide. În plus, găsiți pe site și haine plus size. Deci, chiar dacă aveți câteva kilograme în plus, nu trebuie să vă faceți griji.

Eu am mai comandat câteva rochii, dar despre acestea rămâne să vă vorbesc într-un alt articol.

Aruncă o privire pe site-ul PinkBlush.com și spune-mi și mie ce model îți place cel mai mult. Sunt curioasă să aflu care e preferata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *