Lifestyle

Rochiile vintage – îngrijire cu Perwoll

Ador vara și ale ei zile calde. Defapt, ador zilele calde indiferent de ce anotimp e vorba. Dar mai mult decât zilele calde, ador rochiile.

Rochiile sunt cele mai versatile articole vestimentare, din punctul meu de vedere. Spune asta o iubitoare de rochii, deci vă rog să tratați afirmația ca atare.

De aproximativ 2 ani am devenit și un mega fan al rochiilor vintage. Umeri bufanți, imprimeuri colorate, dantele fine și o mulțime de alte nebunii. Stilul anilor ‘50, mă reprezintă în totalitate, iar dacă mi-aș permite m-aș îmbrăcat numai cu rochii din acea perioadă. Evident să am și talie se viespe caracteristică damelor din ‘50.

Până acum am reușit să achiziționez câteva rochii de acest gen. Singura problemă e că nu se găsesc chiar la tot pasul și e necesar să bat în lung și-n lat internetul dar și magazinele SH.

Finuțele, drăguțele, au nevoie de o îngrijire specială. De cele mai multe ori, timpul își pune amprenta peste haine și nu e mereu în sens pozitiv.

Pentru a păstra prospețimea dar și culorile vibrante ale rochiilor, folosesc Perwoll Renew and Blossom. Un detergent, atent cu frumoasele mele. Ați citit bine, detergent. Credeam eu că e un simplu balsam de rufe dar se pare că m-am înșelat. E cu adevărat detergent. Curăță, îngrijește și parfumează hainele. Rochițele sunt mai frumoase, mai plăcute la atingere și tare frumos parfumate de când îl folosesc. Cred că și lor le place.

Dacă sunteți încântate de hainele vintage sau dacă aveți haine pe care doriți să le mențineți frumoase mai mult timp, vă recomand să testați detergentul Perwoll. Cred eu că o să vă placă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *