Copii Lifestyle Review

Salopetă reglabilă pentru bebeluși sau cum să economisim bani achiziționând produse de calitate

De când o avem pe Victoria fondurile noastre sunt direcționate spre scutece, șervețele umede, lapte praf (pentru că nu mereu a fost suficient laptele matern) și haine. Multe, multe haine. Din păcate si totuși din fericire, crește extrem de repede, iar hainele nu îi sunt bune mai mult de o lună. Au fost momente în care a crescut excesiv și a trecut de la o mărime la alta în doar două săptămâni. Are haine pe care nu a avut când să le îmbrace și au rămas noi, pe umeraș.

Mă doare sufletul când văd câți bani cheltuim pentru haine și nici măcar nu le îmbracă de 10 ori.

Poate îmi spuneți că sunt nebună. Că e normal să crească și e normal să cumpar haine. Aveți dreptate, e normal și mă bucur că este sănătoasă și crește frumos. Dar, m-aș bucura să folosim hainuțele mai mult timp.

Pentru că mai există mame în situația mea, (Slavă Domnuluică nu sunt singura mamă care vede așa lucrurile) a luat naștere brand-ul Little Bibs. O mamă și o bunică, care se bucură de o mogâldeață care de curând a împlinit 8 luni, au creat hăinuțe cu gândul la minunea lor. Loriana e mămica care s-a gândit la buzunarele noastre și a creat salopetele reglabile.

Sunt salopete pe care le poate purta bebelușul de la 3 până la 18 luni sau există varianta pentru copilași mai mari care se potrivesc de la 18-36 luni.

Pentru noi aceste salopete sunt salvatoare. Economisim bănuți pe care îi putem folosi în alte scopuri.

Salopeta este realizată din bumbac de o foarte bună calitate și are culorile superbe. Deși am băgat-o la spălat fără să realizez împreună cu niște hăinuțe albe, nu s-a întâmplat nimic. Culoare nu iese din material, astfel nu am colorat restul hainelor.

Salopeta este extrem de confortabilă și plăcută la atingere. Victoria se simte bine îmbrăcată așa, nu protestează, cum se întâmplă în cazul altor hăinuțe. Este practică și pentru joacă, copilașul având libertate de mișcare.

La Little Bibs găsiți acest model de salopetă dar și alte produse minunate. Noi avem și pantalonași reglabili, dar despre ei vă vorbesc într-o altă postare. Tot ce pot să vă spun este că toate produsele sunt realizate cu multă dragoste și multă dibăcie.

Voi ați știut până acum despre acest brand? Ați știut de existența salopetelor reglabile? Cum vi se par?

5 comentarii

  1. Ador bebelușii,ma bucur pentru ca exista astfel de salopete.

  2. albusteluta spune:

    Arata foarte bine salopeta iar bebelusul este adorabil. Se vede ca se simte bine si ca este confortabila dupa cum rade in fotografii.

  3. Gabriela Alexandra Andrei spune:

    Nu știam de acest brand! Păcat, mi-ar fi fost de mare folos o astfel de salopeta când am avut băieții mici. Arata foarte bine!

  4. Le-am folosit si eu pentru David. Sunt minunate si practice. Bebe e superb!!!

  5. Chiar știu pe cineva care a născut de curând. Îi voi arăta articolul tău și poate o să o intereseze. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *