Beauty tips Lifestyle Review

Sărutul razelor solare pe pielea ta – auto-bronzant și produse pentru îngrijire solară de la Notino

Zilele de vară, cu temperaturi extreme, au trecut. S-a așternut un aer de toamnă, frunzele se îngălbenesc, iar razele soarelui și-au pierdut strălucirea. Totuși, soarele e prezent iar noi trebuie să ne protejăm pielea.

Pe Victoria, încerc să o protejez de razele directe, dar totuși nu vreau să risc o posibilă arsură solară. Astfel, folosim cremă cu factor de protecție înainte de fiecare ieșire afară.

Îngrijirea împotriva radiațiilor solare este importantă indiferent de anotimp. Chiar și iarna, razele solare ne afectează pielea. Noi ne-am facut un stoc serios de produse cu factor de protecție atât ridicat cât și mai scăzut, pe care să le folosim în funcție de momentul expunerii la soare. Ca de fiecare dată, am comandat produsele de la Notino.ro.

Comanda Notino

În perioada 09-15.09.2019, beneficiați de super reduceri la produsele pentru îngrijire solară. În plus la achiziționarea produselor din această categorie, de minim 145 lei, beneficiați de transport gratuit. Eu am profitat de aceste oferte și am plasat o comandă pe site-ul Notino.ro. Comanda mea e pe drum, urmează să ajungă curând. Eu am comandat câteva produse cu factor de protecție și un autobronzant de la St. Tropez.

St. Tropez Gradual Tan in Shower e o loțiune auto-bronzantă care se folosește sub duș și promite o bronzare treptată. Este disponibilă în două nuanțe: light și medium. Eu am ales varianta medium și sper că am făcut o alegere bună.

Auto-bronzant St. Tropez

Tenul meu s-a albit bine cât timp am stat în spital și nu mă simt bine în pielea mea. Astfel, am hotărât să apelez la un autobronzant. Nu am timpul necesar pentru un produs care are nevoie de un timp îndelungat pentru uscare sau pentru aplicare. Din acest motiv am ales o loțiune care se folosește sub duș.

Îmi doresc o cololare ușoară, care să arate natural și să reușesc să o mențin cât mai mult timp. Fiind vorba de o loțiune pentru bronzare treptată, cred că îndeplinește dorințele mele. În plus, se folosește sub duș, ceea ce înseamnă că nu am nevoie de foarte mult timp pentru aplicarea auto-bronzantului.

St. Tropez Gradual Tan in Shower promite un bronz treptat pe care îl poți obține în doar 3 minute.

Nu am mai folosit până acum un astfel de produs și sper să nu dau greș de această dată.

Dacă voi folosiți produse auto-bronzante și aveți sfaturi pentru un începător vă rog să le împărtășiți și cu mine.

Eu revin cu impresii și sfaturi după utilizarea puțin mai îndelungată a acestui auto-bronzant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *