Copii Review Sarcină

Cel mai potrivit scaun de masă pentru bebelușul meu

În urmă cu 2 luni am început diversificarea. Mai bine spus autodiversificarea, pentru că domnișoara Victoria mănâncă numai ceea ce dorește și cum dorește. Adică, nimic moale sau lichid ci doar bucați pe care să le țină singură în mână.

Diversificarea e un subiect foarte dezbătut, precum marea majoritate a subiectelor legate de creșterea copiilor. Nu vreau să intru în acest subiect prea adânc pentru că sunt sigură că fiecare mama alege cu sufletul când vine vorba de puiul ei. O mamă încearcă să ii ofere copilașului tot ceea ce are mai bun, fie că este vorba de alimente sau educație. O mamă se dedică trup și suflet puiului ei.

Astfel, azi nu vorbim despre autodiversificare sau diversificarea clasică, despre legume sau carne ci despre un ajutor important: scaunul de masă.

Scaunul este extrem de important. Copilul trebuie să aibă o poziție corectă în timp ce mănâncă. E important să îl așezăm la același nivel cu noi, pentru a-l face să se simtă inclus. Iar dacă nu vreți farfurii zburătoare în bucătărie, vă recomand să nu îl țineți în brațe. În mai puțin de 2 secunde poate distruge întreaga bucătărie și apoi să zâmbească inocent.

Pentru Victoria am ales un scaun de lemn. Mereu mi-am dorit un scaun de lemn pentru momentul diversificării. Scaunul de masă Beta+B de la Hauck este extrem de fiabil. Este destul de compact, dar suficient de mare încât să pot să mă așez și eu pe el. Poate credeți că am greșit când am spus acest lucru. Dar scaunul Beta+B este proiectat în așa fel încât să fie utilizat de la 6 luni și până la maturitate (maxim 90kg).

Scaunul de masă este realizat din lemn de fag. Are câteva accesorii care ne fac viața mai ușoară: tăvița pentru alimente, bară de protecție și centură de sigurață. Primele două sunt reglabile. Noi folosim tăvița pentru alimente pe post de farfurie. Pun direct pe ea alimentele pe care urmează să le mănânce Victoria. Astfel e mai distractiv și are mai mult spațiu pentru a le manevra. În plus, este extrem de ușor de curățat și dezinfectat.

Datorită roților este extrem de stabil. Când copilul se împinge în spate de la masa, scaunul nu va cădea în spate. Acesta se va rula pe roțile lui și se va îndepărta de la masă.

Victoria petrece destul de mult timp în scaun. Îmi place că este la înălțime și are o rază vizuală mai mare. Dar acceptă să stea în el și pentru că este comod. Datorită celor două pernuțe, scaunul este extrem de confortabil.

Sunt extrem de mulțumită de acest scaun și îl recomand cu drag copilașilor plini de energie. Este un scaun sigur, rigid și cu un design plăcut, care poate aduce un plus bucătăriei în care se află.

2 comentarii

  1. Maria C. spune:

    E minunat acest scaun. La urmatorul copil cumpar si eu unul asa.

  2. Dana B spune:

    Cat de draguta e mititica! Arata super bine scaunul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *