Beauty tips Review

Ser pentru iluminarea tenului – Idebenone de la Bellflower

De-a lungul timpului am testat o mulțime de produse pentru îngrijirea tenului. De la loțiuni demachiante până la ser-uri și fiole, am testat cam tot pe ce am reușit să pun mâna. Produse de la brand-uri de top, drugstore sau produse destinate profesioniștilor, toate și-au făcut, pe rând, loc în trusa mea.

De curând am testat un nou produs. Este vorba despre serul cu efect iluminator, pentru ten, de la Bellflower.

Brand-ul Korean Bellflower, are o serie de produse destinate îngrijirii tuturor tipurilor de ten. Toate produsele lor sunt realizate pe bază de ingrediente naturale și nu conțin parfum artificial sau coloranți.

Idebenone brightening Serum, conferă luminozitate si elasticitate pielii. Are un miros light, plăcut.

Textura produsului este ușor apoasă, nici prea subțire, nici prea groasă. Produsul nu este lipicios, astfel aplicarea acestuia este extrem de facilă. Acesta pătrunde cu ușurință în piele.

Idebenone Serum, are o culoare ușor gălbuie, dată de ingredientele naturale pe care le conține.

Este indicată aplicarea acestui produs de două ori pe zi, dimineața și seara. Se aplică, câteva picături, după curățarea tenului și înainte de a aplica crema hidratantă.

Vă recomand să îl includeți în rutina voastră zilnică pentru a avea parte de cele mai uimitoare rezultate. Puteți să îl aplicați și pe gât și decolteu, pentru un tratament complet.

Personal, am observat o îmbunătățire a aspectului pielii încă de la prima utilizare. Tenul meu este mult mai luminios și hidratat, datorită acestui produs.

După testare, l-am inclus în rutina mea zilnică de îngrijire și sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute.

Câteva dintre clientele mele (de la cosmetică) au beneficiat de efectele wow ale acestui produs. După primul contact cu ser-ul, s-au îndrăgostit de el și au început să și-l dorească pentru îngrijirea zilnică.

Ați încercat până acum produsele brand-ului Belleflower? Ce părere aveți despre acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *