Lifestyle Review

Shopping în nuanțe de toamnă

Toamna e unul dintre anotimpurile mele preferate. Cel puțin din punct de vedere al multitudinii de nuante calde, e categoric pe primul loc în topul preferințelor.

Pentru că toamna trecută am ratat toate distracția, de data aceasta am vrut să pprofit din plin. Să mă bucur de peisajele minunate, de frunzele colorate și de zilele cu ceață în care stăm în casă și ne delectăm cu câte un ceai.

Pentru zilele frumoase de toamnă, cele în care ieșim la plimbare, am avut nevoie de o jachetă nouă. Una care să nu fie nici prea groasă, nici prea subțire, nici prea colorată, dar nici neagră. Ceva sport dar totuși elegant.

Nu credeam că am prea multe șanse să găsesc așa ceva. Dar știți voi cum suntem noi, femeile.. căutăm și iar căutăm, iar în final sigur găsim ceva.

De data aceasta, am găsit ceea ce căutam destul de repede. Am dat o tură prin magazinul virtual al celor de la BonPrix și jacheta a apărut parcă de nicăieri, în fața ochilor mei.

Este exact ce mi-am dorit! Potrivită pentru vremea de afară, în nuanțe plăcute, demne de a se încadra în peisaj. Nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Am pus repede jacheta în coș și evident nu m-am putut abține să nu mai cumpăr ceva. O rochie care să îmi amintească de acest anotimp. Cum sunt un mare fan al rochiilor midi și al nuanțelor de verde am luat una puțin diferită de tot ce aveam în dulap. E mai plină de viață datorită printului.

Sunt extrem de încântată de achiziție și cu siguranță mai revin la BonPrix. Am pus deja ochii pe câteva produse perfecte pentru sezonul următor. Articole de iarnă, colorate, parfumate cu aromă de scorțișoară și ciocolată caldă, nu avem niciodată prea multe, nu?

Ce articole interesante ați achiziționat toamna aceasta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *