Lifestyle Review

Shopping în sigurață, la tine acasă

V-am tot vorbit, în diverse articole despre magazinul meu online preferat. Acum e mai important decât oricând să apelam la shopping online. Scăpăm de dezinfectatul mâinilor și al hainelor, de purtatul măștilor incomode și petrecem mai mult timp cu cei dragi.

Notino, magazinul meu online favorit, m-a surprins extrem de plăcut. Datorită situației actuale au adaugat o categorie importantă de produse în portofoliul lor. Acum putem achiziționa și produse pentru igienă sau curățenie de la ei. Cu un simplu click achiziționăm produse pentru îngrijirea personală, parfumuri și chiar detergenți pentru rufe.

Pentru că ador să fac cumpărături la ei, am achiziționat și detergenții mei preferați o dată cu ultima comandă.

Am găsit o mulțime de produse pentru igienă, care mi-au atras atenția și care au sfârșit în coșul de cumpărături.

Știu că în perioada aceasta toată lumea este obsedată de regulile de igienă. Tutuși acestea trebuiesc respectate indiferent de perioada prin care trecem.

Sper că după ce scăpăm de starea de urgență să nu uităm că este vital să ne spălăm temeinic cu apă și săpun.

Revenind la cumpărături, vreau să vă vorbesc în câteva cuvinte despre ultima mea comandă de la Notino.

Am achiziționat câteva produse de igienă personală. Periuțe de dinți de la Sensodyne, pastă de dinți de la Colgate și pastă de dinți pentru albirea dinților de la Pearl Drops. Am luat și alte produse pentru igiena dentară, dar rămâne să vă vorbesc despre ele într-un alt articol.

Dacă tot vorbeam despre spălatul pe mâini, am luat și un săpun lichid de la Dove. Acesta este preferatul lui Ionuț. Curăță bine, are un miros subtil, plăcut și nu usucă pielea.

Pentru că am văzut produsele pentru curățenie, nu m-am abținut și am comandat câteva.

Nelipsitul Vanish pe care îl folosesc cam pentru toate hainele Victoriei. De când o avem pe bebelină am consumat mai mult Vanish decât am consumat în toți ceilalți ani. Fiecare hăinuță are câte o pată greu de îndepărtat. Dar cu acest produs le îndepărtez ușor.

Am adăugat la comandă și un Ariel Gel pentru haine colorate și o soluție pentru geamuri Clin.

Detergentul pentru haine îl folosesc pentru hainele noastre și trebuie să recunosc că spală foarte bine. E extrem de ușor de utilizat, fiind sub formă de gel. Parcă îmi place mai mult decât clasicul detergent pudră.

Pentru următoare comandă planific să mai cumpăr câteva produse. Am găsit și un detergent bio pentru hainele Victoriei, pe care îmi doresc să îl încerc.

Mâine plasez o nouă comandă și abia aștept să o primesc. Îmi place tare mult feelingul pe care îl am când primesc colete. Cred că din acest motiv ador cumparaturile online mai mult decât cele din magazinele fizice.

Voi obijnuiți să achiziționați produse online? Plasați comenzi la Notino?

1 comentariu

  1. Maria C. spune:

    Super fain. Nu stiam ca au si astfel de produse. Dar e foarte bine ca putem comanda si asa ceva de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *