Lifestyle Review

Summer party cu KFC și BuzzStore

Vara aceasta am sărit peste concediu. Ne-am bucurat pentru prietenii care s-au relaxat în zone exotice sau mai puțin exotice. Bine, i-am și invidiat puțin (în sensul bun al cuvântului), dar totuși vara noastră a fost cea mai deosebită vară de până acum.

Mogâldeața care și-a făcut apariția în ultimele zile de vară, valorează mai mult decât orice excursie în jurul lumii. Sunt sigură că mamele mă înțeleg.

Cu tot cu Victoria, am profitat de ultima zi de vară că să îi facem și noi pofticioși pe prietenii care au fost în concedii fără noi. Și cum puteam să facem asta mai bine decât să apelam la noua ediție de produse ,,summer” de la KFC. Am luat noile Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box și am ieșit afară. A fost un festin în natură.

Preferatul meu e Summer Twister. Conține două bucăţi de Crispy Strips cu brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi sos Garlic Lemon. O combinație perfectă pentru o iubitoare de Crispy, legume și brânză feta.

Ionuț, e fan Crispy Box. Acesta conține trei bucăți Crispy Strips însoțite de o porție medie de cartofi prăjiti și un sos Sweet & Sour.

Iar Irina, a fost mai mult decât încântată de noul Holiday Burgeîn varianta nepicant, care conţine două bucăţi de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour.

Fiecare ne-am ales preferatul și ne-am bucurat de ziua cu soare.

Noile produse de la KFC, sunt extrem de gustoase și chiar dacă au multe kalorii merită să facem câte o excepție pentru a ne răsfăța papilele gustative cu ele.

Ați încercat noile produse de la KFC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *