Beauty tips Review

Super oferte de black friday – Notino

După prima rundă de Black Friday, când am cumpărat parfumuri pentru prieteni și electrocasnice pentru viitoarea noastră casă, trecem la runda doi de cumpărături. Urmează Black Friday și la americani. Am de gând să profit și de această dată, dacă găsesc ceva la preț bun.

Până să vedem ofertele de vineri, vreau să vă spun că eu voi profita de oferta celor de la Notino.ro. Ador să fac cumpărături pe site-ul lor, iar acum am nevoie de câteva cadouri pentru familie. Săptămâna aceasta oferă 15% reducere la produsele pentru îngrijirea tenului și make-up, folosind codul ”15ro”. În plus săptămâna viitoare ne așteaptă cu o nouă ofertă care nu merită ratată.

Produsele pentru păr sunt preferatele mele. M-am gândit să fac cadou cateva produse Kérastase. Știu că Irina are nevoie de un șampon bun pentru părul ei creț, deci pot profita de această informație și să îi ofer un set pentru părul creț.

Săptămâna trecută mi-am comandat și eu un șampon. Cel pe care-l folosesc de mult timp era aproape gata și am zis că e momentul să încerc ceva nou. Am ales varianta Resistance Extentioniste, de la Kérastase. Este destinat întăririi și creșterii părului. Sunt extrem de curioasă să aflu dacă își face cu adevărat treaba. Până să îl folosesc o perioadă îndelungată și să pot să vă ofer astfel de informații pot să vă spun ce am observat după primele spălari. Șamponul curăță în profunzime, deci este perfect pentru scalpul meu. Părul rămâne strălucitor și am senzația că firul este mai gros. Sper să aiba efect și în ceea ce privește căderea părului. De când am născut îmi cade foarte tare părul și nu vreau să chelesc.

Voi continua să îl folosesc o perioadă mai îndelungată și revin apoi cu rezultatele obținute.

Dacă tot v-am spus de reducerile din această săptămână, vreau să vă arăt și un set de la Baylis & Harding. Acest brand ofertă o mulțime de seturi interesante, numai bune de oferit cadou de Crăciun. Eu am optat pentru un set care conține 3 creme de mâini. Ambalajul produselor arată într-un mare fel. M-am îndrăgostit imediat ce le-am văzut.

Sunt tare drăguțe și mie personal îmi plac tare mult. Sper să fie apreciate și de persoană care urmează să le primească cadou. De la aceași brand vreau să mai achiziționez câteva seturi tematice. Am văzut câteva tare interesante, în ton cu sărbătorile de iarnă.

Voi ați profitat de ofertele din această perioadă? Ce ați cumparat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *