Lifestyle

Toamna aceasta e anotimpul începuturilor – Superblog 2019

Toamna aceasta este toamna schimbărilor sau mai bine spus a începuturilor. În primele zile de toamnă și-a făcut apariția micuța Victoria iar odată cu ea viețile noastre s-au schimbat complet. Tot în primele zile de toamnă ale acestui an s-au deschis și porțile ediției de toamnă Superblog 2019.

De câțiva ani intenționez să mă înscriu în această competiție. Niciodată nu mi-am finalizat înscrierea, deoarece îmi era frică de eșec. Anul acesta am hotarât să îmi iau inima în dinți și să mă înscriu. Nu intenționez să particip la toate probele însă, dacă reusesc să particip la 2-3 sunt mai mult decât fericită.

Îmi doresc să particip la această competiție pentru a-mi demonstra ca pot. Nu mă gândesc să câștig premiul la care râvnește toată lumea ci doar să îmi recapăt încrederea în forțele mele.

Pentru cei care nu ați auzit încă de Superblog, trebuie să vă spun că e o competiție adresată bloggerilor români. Mi se pare extrem de interesant mecanismul de funcționare și sper ca și după ce particip la probe să fiu la fel de entuziasmată.

Superblog și-a deschis porțile pe 1 octombrie și promite o mulțime de probe interesante.

Pentru că am precizat această dată, trebuie să mă laud puțin și să vă spun că pe 1 octombrie am sărbătorit 2 ani de când m-am căsătorit cu cel mai minunat bărbat. Iar pe 30 septembrie Victoria a împlinit o lună. Avem numai motive de bucurie în perioada aceasta.

Revenind la competiție, mă înscriu și eu în al 12-lea ceas, dar sper să fie o experiență plăcută. Termenele limită să îmi stimuleze creativitatea, iar pe voi să vă am aproape ca de fiecare dată.

Vă rog să îmi țineți pumnii strânși pentru că am nevoie de susținerea și încurajările voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *