Lifestyle

Victoria’s Secret Bare Vanilla – produsul care inspiră iubire

Azi vreau să vă vorbesc despre un produs care îmi amintește de o perioadă dragă mie. E vorba de perioada în care stăteam noaptea târziu cu telefonul în mână, când priveam stelele până când Soarele le fura strălucirea și când am avut parte de cele mai lungi și frumoase plimbări prin parc. Toate acestea la brațul iubitului meu. Și ce e mai frumos decât să păstrezi toate aceste amintiri vii?

Produsul care îmi amintește de toate acestea nu este un parfum, cum poate multe ați crezut. E din aceași categorie, să spunem așa, dar este vorba despre un spray de corp. Nu neapărat aroma lui mă face să visez la trecut ci ambalajul.


În perioada de care v-am vorbit mai sus, am fost absolut îndrăgostită de produsele de la Victoria’s Secret și de ambalajele lor. Astfel, de fiecare dată când întâlnesc un asemena produs îmi amintesc cum mi-a înebunit soțul (pe atunci iubitul) să îmi aducă din USA cam 100 de produse de la Victoria’s Secret. Acum, când mă gândesc la asta îmi vine să râd. Totuși, atunci nu erau atât de accesibile în România și ajungeam cu greu la ele. Partea minunată e că acum le găsim la Notino și cu un simplu click pot ajunge în fața casei.

Victoria’s Secret Bare Vanilla – Produsul care inspiră iubire

Ultimul produs pe care l-am achiziționat este un spray de corp Victoria Secret, varianta Bare Vanilla. Acesta lasă pielea plăcut parfumată iar senzația pe care o ai când îl pulverizezi, după duș, e de vis. În doar câteva secunde poți ajunge cu gândul exact acolo unde îți dorești și să te simți răsfățată.

Are o aromă floral fructată și îmi place că în funcție de cantitatea pe care o aplic pe corp mă pot bucura de un parfum subtil sau unul mai puternic. În cazul meu, cu cât mai subtil cu atât mai bine.

Poate fi combinat cu gelul de duș sau loțiunea de corp din aceeași gamă pentru a te bucura de răsfăț prelungit.

Despre ambalaj v-am povestit deja așa că nu îmi mai rămâne decât să vă întreb ce părere aveți despre produse Victoria’s Secret. Le folosiți? Vă plac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *