Lifestyle

Visezi la un nou “acasă”, dar nu ai suficiente economii? Am găsit soluţia pentru casa ta!  

Zilele trecute am descoperit un comunicat de presă publicat în Forbes, care mi-a atras atenția în mod special. Articolul îl puteți citi aici: Bilanț AVBS Credit: intermediere de credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate!

Imediat ce am început să îl citesc mi-am amintit de momentul în care am început noi să ne plimbăm pe la bănci în speranța că vom obține suma necesară pentru a construi casa visurilor noastre.

Procesul a fost anevoios, nu am știut ce să cautăm, unde să căutăm, ce e bine și ce e mai puțin bine. A fost o adevărată aventură care s-a finalizat cu greu, cu mult timp consumat și stres nemăsurat, pentru că nu înțelegeam noi chiar cu ce se mănâncă treaba asta.

Știam doar că am avea nevoie de un credit, iar peste tot ni se recomanda să contractăm un credit ipotecar. Să vă mai spun că la început nu am știut nici măcar ce înseamnă un credit ipotecar? Am citit, ne-am informat și într-un final, după lungi căutări și explicații primite de la mai multe bănci, am ales, sperăm noi, cea mai bună variantă pentru familia mea.

Totuși, citind articolul de mai sus, mi-am dat seama că dacă aveam alături de noi un broker de credite, lucrurile s-ar fi desfășurat altfel: mult mai ușor, mai rapid, mai simplu și mai sigur.

AVBS Credit, brokerul de credite despre care am aflat din comunicatul de presă de pe Forbes, este exact ajutorul potrivit de care ai nevoie pentru obținerea unui credit, indiferent despre ce tip de credit vorbim. Experiența vastă în domeniu și numărul ridicat de tranzacții sunt o confirmare a implicării lor și a succesului dovedit.

Visezi și tu la un nou ,,acasă”?

Dacă răspunsul tău este afirmativ, dar totuși este urmat de un ,,dar”, un broker de credite specializat pe intermedierea creditelor ipotecare te poate ajuta. Brokerii AVBS Credit sunt prezenți în peste 25 de orașe din țară, iar serviciile lor sunt 100% GRATUITE. Sunt specialiști pe partea de creditare și sunt sigură că îți pot oferi toate detaliile de care ai nevoie deoarece sunt în parteneriat cu mai multe de 30 de bănci și IFN-uri din România. Termenii financiar-bancari și clauzele din contractul de credit nu îți vor mai părea hieroglife de neînțeles deoarece brokerul de credita îți va explica tot.

Brokerii de credite cunosc toate produsele de creditare pe care le au în portofoliu și toate condițiile de eligibilitate pentru aprobarea creditelor de către instituțiile financiare. Ba chiar mai mult decât atât, având la dispoziție o gamă largă de oferte bancare, în funcție de nevoile clientului și de profilul acestuia, pot identifica și intermedia pentru client creditul ipotecar potrivit: cu dobânda cea mai avantajoasă de pe piață. Cu ajutorul unui broker de credite, scapi de toată aventura prin care am trecut noi și într-un timp mult mai scurt te vei muta la tine ACASĂ.

Închei acest articol cu câteva informații oficiale despre AVBS Credit. Sper să vă fie de folos și să alegeți cea mai bună variantă  de creditare pentru a duce la îndeplinire visul vostru.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *